Onze luxe autocars

Jou een FANTASTISCHE REISERVARING aanbieden, dát is en blijft één van onze belangrijkste drijfveren. Want ja, niet alleen de bestemming is belangrijk, ook de rit op zich moet een reisbelevenis zijn, met altijd een ultiem comfort én de veiligheid van onze klanten voor ogen.

UNIEKE REISFORMULE

De luxe autocar biedt extra mogelijkheden: zo start de reis al van bij het vertrek. Je kan onderweg bezienswaardigheden bekijken. Omdat er zoveel luxe, comfort, service en verstrooiing aan boord is, kom je relatief fit en uitgerust op je bestemming aan.  Bovendien, mensen die een begeleide groepsreis meemaken, worden al na enkele uren goede vrienden. Tenslotte, ook op het vlak van veiligheid mag je in onze autocars op beide oren slapen: jouw reis verloopt rimpelloos 
en we brengen jouw veilig weer thuis...

Voor de skireizen worden de plaatsen in de autocar toegewezen in volgorde van reservering. Op deze manier blijven we flexibel bij het inzetten van het type autocar.

SETRA TOPCLASS, ONTWIKKELD OM JE VERSTELD TE DOEN STAAN!

Dit is een nieuwe manier van reizen, onze Sky-View Class-autocars geven een andere dimensie aan comfort! Opgelet! Voor bepaalde reizen wordt onze Royal Class-autocar ingezet met 6 rijen vóór de trap en 5 rijen achter de trap. PANORAMISCH GLASDAK: loopt over de hele lengte van de autocar! MULTI-VISION SYSTEM: in dit type autocar heeft iedereen het gevoel op de eerste rij te zitten, dankzij een ‘WIDE VIEW CAMERA’ vooraan en verschillende LCD-schermpjes in de autocar... Absoluut topcomfort!

Onze autocars zijn dé maatstaf voor exclusieve touringcars en synoniem voor reizen op hoog niveau. Met een hoog comfort, eersteklas dienstverlening tot in de kleinste details en een baanbrekend, karakteristiek design bevinden onze Setra-autocars zich op eenzame hoogte in hun klasse. Zo bieden onze autocars aan onze passagiers en chauffeurs een comfort dat zijn gelijke niet kent en dat van elke rit een zeer aangename ervaring maakt. De hoge veiligheidsstandaard en de grote verscheidenheid aan uitrustingsmogelijkheden laten nauwelijks een wens onvervuld. Met de eersteklas dienstverlening van Setra laten we op onze beurt zien hoe belangrijk we je vinden. Welkom in onze Setra-autocars!

GOED OM WETEN...

ROKEN: Rook je? Geen probleem, we houden regelmatig haltes, zodat je op tijd en stond een sigaret kan opsteken. We vragen echter met aandrang dat eenieder het absolute ROOKVERBOD aan boord respecteert

JOUW BAGAGE

max. toegelaten bagage: 1 reiskoffer per persoon (afmetingen 60 cm hoogte / 25 cm breedte / 75 cm lengte) en 1 handbagage.
Let op! Een te grote handbagage gaat altijd ten koste van jouw zitcomfort!